Over mij

Mijn naam is Olivier Debakker en ik ben de vertrouwenspersoon in de twee praktijken. Ik ben  afkomstig van Avelgem en bij mij thuis hadden we paarden en mijn moeder fokte teckels. Vandaar heel waarschijnlijk de droom om later dierenarts te worden. Einde jaren tachtig studeerde ik af in Gent en onmiddellijk daarna deed ik een aantal stages in Franrijk om ervaring op te doen. Ondertussen heb ik meer dan  dertig jaar praktijkervaring. Ik blijf echter leergierig, wat maakt dat ik nog heel regelmatig aanschuif op de schoolbanken om mijn kennis bij te schaven.

Onlangs besloot ik een tweede praktijk te openen op mijn thuisadres in Oostduinkerke. De hoofdpraktijk blijft echter in Koksijde waar meer geavanceerde chirurgie, digitale radiografie, echografie, bloedonderzoeken maar ook gewone consultaties worden uitgevoerd.

Een dierenarts zonder huisdieren is als een kat zonder staart. …tot mijn gezin behoren Mila, een fox terrier teefje en Chadli de huiskat.

In de tuin lopen 4 Griekse landschildpadden. Ze kweken ieder jaar en de jongen worden gechipt. Cites papieren worden aangevraagd,aangezien het bedreigde diersoorten zijn.

1533467572646